Maderotherapie

Madero therapie is een therapie die oorspronkelijk uit Colombia komt. Madero betekent hout in het Spaans. Maderotherapie is een bindweefsel massage waarbij gebruik wordt gemaakt van anatomisch gevormde houten instrumenten en het gebruik van warme olie. De behandeling is bedoeld om de lichaamscontouren te verbeteren en vetcellen los te maken en om het lymfatisch systeem van het lichaam te activeren. Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen helpt deze therapie om de lichaamscontouren te accentueren, cellulitis te verminderen en om gewichtsverlies te ondersteunen. Daarnaast heeft deze therapie een relaxerende werking op lichaam en geest, het vermindert lichamelijke en geestelijke stress en het stimuleert de organen, de bloedcirculatie en de lymfatisch drainagesysteem van het lichaam.


Technieken in Maderotherapie

Bij Maderotherapie worden verschillende technieken toegepast, afhankelijk van de individuele behoeften van de cliënt en de specifieke problemen die moeten worden aangepakt. Deze technieken kunnen variëren van zachte, ontspannende bewegingen tot diepere, meer gerichte druk.
Lichaamscontouren en anti cellulitis behandeling
Door het gebruik van de houten ‘tools’ wordt het lymfatisch systeem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis en geeft je billen en benen vorm. Maderotherapie is geschikt voor het hele lichaam. Het wordt bv ook gebruik op de buik om vet los te maken, de huid strakker te maken en het lymfatisch systeem te activeren. Het vermindert stress en werkt ontspannend voor je lichaam.


Voordelen van Maderotherapie

• Verbeterde lichaamscontouren:  de behandeling helpt het lichaam te verstevigen en te vormen, wat resulteert in een beter algeheel uiterlijk.
• Verminderde cellulitis:  Door de afbraak van vetophopingen te bevorderen en de huidtextuur te verbeteren, wordt een gladdere huid gerealiseerd.
• Betere bloedcirculatie en lymfedrainage: Maderotherapie stimuleert de bloedsomloop en lymfedrainage, wat helpt bij het afvoeren van gifstoffen en overtollig vocht.
• Soepelere huid: De behandeling bevordert de huidelasticiteit en Ontspanning Maderotherapie vermindert stress en spierspanning, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn en ontspanning.
• Algeheel welzijn:  De holistische benadering van Maderotherapie kan bijdragen aan een beter algeheel welzijn en een positievere lichaamsbeleving.

Na 5 behandelingen zie je al resultaat.

Deze behandeling is los te boeken,

of als een pakket van 6 behandelingen voor het beste resultaat!


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram