Metamorfose massage

Een behandeling van metamorfose bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom, de voeten, de handen en het hoofd. Een metamorfose massage helpt om tot jezelf te komen en te ontdekken wie je diep van binnen bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden wie je wilt zijn. Metamorfose massage kan daarbij een hulpmiddel zijn. Een liefdevolle aanraking zonder oordeel en zonder verwachtingen, langs de reflexzones van de wervelkolom kan je in contact komen met de mogelijkheden die in jou aanwezig zijn.  

Bij de metamorfose massage is de houding en intentie van de therapeut van groot belang. Bij de metamorfose massage zal ik zonder oordeel en zonder verwachtingen te werk gaan. Om te werken aan bewustzijn, verwerken van (oude) emoties na trauma’s of ernstige ziekte, psychische klachten, ook hormonale klachten, of gewoon voor een heerlijke ontspanning is metamorfosemassage uitermate geschikt.  

Deze massage is voor iedereen geschikt, inclusief kinderen, zwangere vrouwen en je hoeft geen klachten te hebben om deze techniek te ontvangen.  

Voor wie is de metamorfose geschikt:  

  • baby’s, kinderen van alle leeftijden en volwassen (vooral mensen die ongrijpbare en vaak psychosomatische klachten hebben die ook niet naar voren komen via de energetische voetenkaart)
  • kinderen met gedragsproblemen, onrust, angsten of slaapproblemen.
  • mensen die een heel moeilijke periode achter de rug hebben en bij mensen die niet goed reageren op reflexologie.
  • terminaal zieken.

 

Heel speciaal zijn de positieve reacties van zwaar gehandicapte mensen of gewoon voor iedereen die wilt ontspannen. Eigenlijk als je het goed bekijkt, is metamorfose voor zeer velen geschikt en het kan ook inderdaad zonder enig bezwaar op iedereen worden toegepast.

 

 Home

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram